Русия няма шанс да победи Украйна военно. Това заяви секретарят на

...
Русия няма шанс да победи Украйна военно. Това заяви секретарят на
Коментари Харесай

Данилов: Русия няма шанс да победи Украйна военно

Русия няма късмет да победи Украйна военно. Това съобщи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов. 

" Мога да кажа сигурно, че, първо, Русия няма шансове да ни победи с военни средства. Второ, успеха ще бъде наша. Трето, ние ще освободим всички наши територии. Въпрос на време ", сподели Данилов в изявление с NV.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита акцентира, че желае тази победа да пристигна допустимо най-скоро.

В същото време той сподели, че доставките на оръжия от съюзническите страни за Украйна са в ход и изказванието, че тези доставки ще спрат, или че Украйна ще бъде " изоставена ", тъй като Западът сякаш се е уморил да оказва помощ, са съветски осведомителни неистини, които не дава отговор на действителността. Според него Русия " в този момент е в извънредно тежко положение ", а във връзка с Украйна Руската федерация има една цел - вътрешна дестабилизация.

" Още един път наблягам, че те няма да могат да реализират дилемите си, които са си сложили преди 24 февруари с военни средства. Следователно те се пробват да разрешат тези проблеми посредством вътрешна дестабилизация. да повлияят на тези страни, на които могат да повлияят. Да създадат това би трябвало да кажете, че сме " фашисти " и куп други нелепости. ", сподели Данилов.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита увери, че Украйна няма ограничавания за освобождението на всички украински земи от окупация.

" Категорично нямаме червени линии във връзка с освобождението на нашите територии. Ние би трябвало да ги освободим. Крим е територия на нашата страна. Всички цивилизовани страни по света признават това ", сподели Данилов.

В същото време той сподели, че ударите против съветска територия със западни оръжия са различен въпрос.

" Когато от време на време се случва нещо там, би трябвало да разберете кой е забъркан и какви оръжия се употребяват. Мога да кажа сигурно, че не постоянно присъстваме там. Има московски партизани, има съветски партизани. Това несъмнено не е западно оръжие ", сподели Данилов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР